Disnou Disnou Disnou Dissenys en metacrilat
Català
Castellano
English
Français
Deutsch
Disnou
Disnou
Inici Què Fem On Estem Contacte
Disnou
 
Disnou
Disnou  Disnou  Disnou    Disnou
Disnou  Disnou  Disnou    Disnou

Disnou és una marca de Grup Industrial Plàstic AL6, SL.

Disnou es va formar fa gairebé 30 anys, fruit de la inquietud per desenvolupar idees que s'adaptessin al metacrilat de metil, policarbonat, poliestirè i altres materials plàstics i donar així sortides a diversos sectors industrials i comercials.

Durant aquests anys Disnou s'ha guanyat la confiança dels clients i una posició representativa dins el sector gràcies a la serietat en el tracte i la qualitat dels seus productes i els seus serveis, ha exportat a diferents països de la Unió Europea així com a algun país d'Hispanoamèrica.

Disnou disposa de la capacitat tant tècnica com humana per poder donar la solució òptima als requeriments dels clients, amb un afany constant d'innovació i millora. Estem capacitats per a la realització de grans sèries així com peces artesanes i individuals.

No dubtin en exposar-nos els seus problemes i, com sempre, intentarem trobar-hi la millor solució. Poden visitar l'exposició permanent de productes a les nostres instal·lacions.

 
P.l. Pla de la Bruguera - C/. Bages, 35 - 08211 - Castellar del Vallès - BARCELONA - Tel. 937 148 404 - Fax. 937 144 429 - info@disnou.com
powered by WAD 2009 © - Política de qualitat - Política de privacitat