Disnou Disnou Disnou Dissenys en metacrilat
Català
Castellano
English
Français
Deutsch
Disnou
Disnou
Inici Què Fem On Estem Contacte
Disnou

Disnou

Política de Privacitat.

De conformitat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 d'Espanya, li informem que les dades de contacte utilitzats per a la present comunicació estan incloses en un fitxer degudament inscrits davant el RGPD amb la finalitat de possibilitar les comunicacions a través de correu electrònic de DISNOU (Grup industrial Plastic al6, SL) amb els diferents contactes que aquesta manté Dins de l'Exercici de la seva activitat (com a clients, associats, proveïdors o personal).

Sense perjudici d'això se li informa que vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per al qual heu d'adreçar a: DISNOU (Grup industrial Plastic al6, SL, - Pol.Ind. Pla de la Bruguera, C / Bages, 35, 08211, Castellar del Vallès, Barcelona, adjuntant acreditacions de la identitat i indicant en la comunicació "A l'atenció del Servei jurídic de DISNOU (Grup industrial Plastic al6) Exercici de dret".

En cas de no ser el destinatari d'aquesta informació, si us plau, preguem ens ho comuniqui a l'adreça del remitent per a l'eliminació de la seva adreça electrònica, no copiant ni lliurant aquest missatge a ningú més i procedint a la seva destrucció.
P.l. Pla de la Bruguera - C/. Bages, 35 - 08211 - Castellar del Vallès - BARCELONA - Tel. 937 148 404 - Fax. 937 144 429 - info@disnou.com
powered by WAD 2009 © - Política de qualitat - Política de privacitat