Disnou Disnou Disnou Dissenys en metacrilat
Català
Castellano
English
Français
Deutsch
Disnou
Disnou
Inici Què Fem On Estem Contacte
Disnou

Disnou

Polítca de qualitat.

GRUP INDUSTRIAL PLÀSTIC, S.L. és una empresa dedicada XX. La nostra missió és oferir una àmplia varietat de productes i serveis de qualitat als nostres clients, desde expositors fins a peces específiques per a la indústria de construcció, automoció o ferroviària, entre d'altres. Per aquest motiu, disposem de la maquinària específica per a aconseguir una millora constant i seguir avançant pel que fa al nivell de tecnologia.

Per tal d'aconseguir aquests principis, GRUP INDUSTRIAL PLÀSTIC, S.L. entén la política de qualitat i el model d'aplicació que porta a terme com un compromís de mantenir un projecte a llarg termini, respectant la legalitat i avançant amb la millora contínua de la nostra organització.

Objectius:

  • Planificar anualment els objectius i fites orientats a millorar la qualitat del servei dels nostres clients.
  • Servei d'atenció directa i personalitzada proporcionant tots dos les condicions del servei adaptant-les a les necessitats i l'assessorament tècnic necessari per tal d'oferir la millor opció al client.
  • La prestació d'un servei de qualitat en un curt espai de temps, garantint la disponibilitat de personal qualificat i l'ús de les millors tècniques per a la realització dels treballs.
  • Oferir serveis que compleixin la legislació vigent i una altra complementària.
  • Identificar possibles riscos de l'organització per tal de prevenir qualsevol situació que dificulti o paralitzi el servei.
  • Identificar les no conformitats i emprendre mesures correctores per tal de prevenir serveis no satisfactoris.
  • Vetllar per una política de qualitat que sigui apropiada al propòsit i context de l'organització i recolzi la seva direcció estratègica.
  • Un entorn de treball adequat que fomenti el compromís amb la qualitat i el treball en equip.
  • Una planificació de la formació per tal de garantir el millor servei als nostres clients.
  • La qualitat requereix de la participació i col·laboració de tots, és per això que la present política és comunicada i entesa per tot el personal i aquesta a disposició de totes les parts interessades de la nostra organització.

La Direcció de GRUP INDUSTRIAL PLÀSTIC, S.L. defineix i participa en la Política de Qualitat de l'empresa, amb el compromís de mantenir, planificar i dirigir tota l'Organització amb un enfocament al client.

Gerència

Castellar del Vallès a 17 de Gener de 2018
P.l. Pla de la Bruguera - C/. Bages, 35 - 08211 - Castellar del Vallès - BARCELONA - Tel. 937 148 404 - Fax. 937 144 429 - info@disnou.com
powered by WAD 2009 © - Política de qualitat - Política de privacitat